Rreth Nesh

Aboutus

Lider në shërbimin e Fikseve kundër Zjarrit.Me një eksperiencë 8 vjecare brenda dhe jashte vendit.

E certifikuar nga CE.

Ka bashkëpunuar me kompanitë europiane më të njohura.

Është gjithnjë e më serioze në shërbim të klientëve duke konkuruar në tregun shqiptar si në cilësi ashtu edhe në çmime.