Produkte

MBK03 - 010PA - P1RD FLASK ME PLUHUR TE THATE
Zjarrfikes i tipit Flask 1kg me pluhur te thate.
I pershtatshem per zjare te tipit A, B, C
Me Certifikate CE


MBK10 - FIREX PATENTE E RE NDERKOMETARE PA GAZE
Permban 800ml shkume shuarse speciale, i domosdoshem per: Kuzhina, Zyra, Shtepi, Automjete, Security
I pershtatshem per zjare te tipit A, B, F
Me certifikata CE, GS, EBETAM


MBK07 - 010ARF - P1A ME PLUHUR TE THATE AEROSOL
Zjarrfikes 1Lt me shkume te tipit AEROSOL (me nje perdorim), me manometer ne anen e poshtme.
Shoqerohet me baze plastike te verdhe. I amballazhuar ne kuti kartoni me membrane plastike. Tabele me udhezime perdorimi.


MBK09 - 020PA - DF BOMBEL ME NJE QEPJE
Zjarrfikes 1Lt me bombel me nje qepje, me veshje te brendshme plastike dhe mekanizem me valvul sigurimi manometri.
Permban baze metalike.
Me vertetim prove EN3


KX11 - ACE12 - A0M ZJARRFIKES TAVANI 12KG
Lartesia 37cm, Diameter 30,2cm!
Kurore e re konike me diameter 160mm per montim me te lehte.
Me certifikate CE Sprinkler


MBK10 - 200FCS - L1C SISTEM FIKES AUTOMATIK
Per vende ku perdoren vajra gatimi ne prani te rrymes elektrike. I pershtatshem per zjare te tipit A, F
Me certifikate CE, me sigurese dhe vende per fishekun plases 1/4.
Bombel me lyerje te brendshme speciale.


MBK09 - 500PA - H1B FIKESE ME RROTA, PLUHUR DHE SHKUME
Zjarrfikes me rrota 50kg dhe me llastik 5m per hedhjen e lendes.
Me mekanizem me valvul sigurimi manometri.
Udhezues perdorime dhe servis ne tabele.


TP 300BAR SET OKSIGJENOTERAPI ME RREGULLATOR
Bombel portalive me oksigjen mjekesor (set oksigjenoterapie).
Rimbushet, me rregullator per rrjedhjen, permban edhe maske.
Bombel 16Lt dhe karroce transporti.


Per me teper informacione dhe produkte te tjera shfletoni katalogun zyrtar ketu