Partneret

Partneret2

MOBIAK SA është themeluar në vitin 1977 dhe është një nga kompanitë më të mëdha dhe me zhvillim më të shpejtë në Prefekturen e Chania-s (në ishullin e Kretës dhe në jug të Greqisë). Aktiviteteti i MOBIAK është i shtrirë jo vetëm në Greqi, por edhe në Ballkan e shumë shtete te Mesdheut.

Fillimisht, kompania operuar si njësi të prodhimi per oksigjen dhe acetilen, por që nga viti 1986, ajo filloi të tregtojë dhe të inspektojë fikëse zjarri. Në të njëjtën kohë, kompania filloi te merret me amballazhimin ne shishe te disa gazrave, të tilla si dioksidi i karbonit, argoni, IG 541, etj


 
Jeflogo

Krijuar ne vitin 1970 Jef Cabinets merrej kryesisht me prodhimin e produkteve per makina. Pas zgjerimit te aktivitetit ne vitet '70 dhe '80, ne 1998 produktet marrin certifikaten CE dhe zgjerojne eksportet ne ballkan dhe europe.

Kompania operon tashme ne tregun e produkteve zjarrfikese duke prodhuar kabinete te llojeve te ndryshme dhe ne saje te cilesise se larte eshte nje nga kompanite me te preferuara ne ballkan.


Pyrsosfirelogo

Kompania Pyrsos Fire është themeluar në vitin 1992 me aktivitet kyesor prodhim e të gjitha llojeve te aparatet zjarri dhe objeve të sigurisë nga zjarri.

Krahas ndërtimit, kompania vazhdoi të eksportoje materiale, zjarrfikese dhe aparate, duke fituar një pjesë të madhe të tregut të brendshëm grek dhe të Ballkanit, kryesisht për shkak të kombinimit vlerë e shkëlqyer - Shërbim - Çmimi.