Rreth Nesh
Lider në shërbimin e Fikseve kundër Zjarrit. Me një eksperiencë 8 vjecare brenda dhe jashte vendit E certifikuar nga CE. Ka bashkëpunuar me kompanitë europiane më të njohura. Është gjithnjë e më serioze në shërbim të klientëve duke konkuruar në tregun shqiptar si në cilësi ashtu edhe në çmime.
me teper
Sherbime
• Fikese Zjarri dhe Kolaudime
• Rimbushje
• Servis Zjarrfikese
• Sherbime Dezinfektimi
• Sisteme Sigurimi
• Rrjete te mbyllura C.C.T.V

me teper
MBK03 - 010PA - P1RD Zjarrfikes i tipoit Flaski 1kg Pluhur i thate MBK10 - FIREX 1.5kg, plastik, reze deri 6m MBK07 - 010ARF - P1A 1Lt me shkume te tipit AEROZOL MBK09 - 020PA - DF 2 kg me bombelme nje qepje

KX11 - ACE12 - A0M Zjarrfikes tavani 12kg

MBK10 - 200FCS - L1C Zjarrfikes me perforim topikal

MBK09 - 500PA - H1B Zjarrfikes me rrota 50kg me llastike

Bombel portative me oksigjen mjekesor